Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Επιλογή σημαιοφόρων για το σχ. έτος 2015-2016Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σχολείο μας ο Ορισμός – κλήρωση των σημαιοφόρων του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2015-2016. Τη διαδικασία  εισηγήθηκε ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Φελεκίδης Γεώργιος, θέτοντας υπόψη των παριστάμενων μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων τη διάταξη της παρ. 11, του άρθρου 13 του Π.Δ. 201/1998 την αριθμ. 13/9-1-2008 Γνωμοδότηση του Ν.Σ.Κ και τις περυσινές βαθμολογίες των μαθητών και τους ετήσιους Μέσους Όρους.

Πριν από τις αναγκαίες κληρώσεις ο Διευθυντής του σχολείου μας, απευθυνόμενος προς τους μαθητές, τους συνεχάρη για τις άριστες βαθμολογίες τους και κυρίως για το άριστο ήθος που συνοδεύει τις βαθμολογίες αυτές. Στη συνέχεια τους εξήγησε τη διαδικασία και τους ευχήθηκε καλή τύχη. Ακολούθησαν οι κληρώσεις και προέκυψαν τα παρακάτω:


            Για το ΣΤ2 και μετά από κλήρωση για το χρονικό διάστημα από 11 Σεπτεμβρίου  2015 και μέχρι 31 Ιανουαρίου 2016, σημαιοφόρος κληρώθηκε η Τσαουσίδου Σοφία. Παραστάτες κληρώθηκαν-επιλέχτηκαν οι: Καλαϊτζίδου Χαρίκλεια, Μιχαηλίδου Ιωάννα, Μουρατίδης Χριστόφορος, Ρουπακιάς Οδυσσέας και Χαριτίδης Ελευθέριος.

            Για το ΣΤ1  για το χρονικό διάστημα από 1 Φεβρουαρίου 2016 μέχρι τέλους του σχολικού έτους σημαιοφόρος κληρώθηκε ο Γιαγμουρίδης Κωνσταντίνος. Παραστάτες επιλέχθηκαν (με βάση την περσινή τους βαθμολογία) οι Μανώλης Δημήτριος, Λούλα Αικατερίνη, Σαΐντοβα Αγγελική, Μέλλιου Ελένη και Καραθάνου Παρασκευή.

Αξίζει να σημειωθεί το ήθος των μαθητών Ρουπακιά Οδυσσέα και Χαριτίδη Λευτέρη, οι οποίοι πρόσφεραν τη μία συμμετοχή τους στην παρέλαση σαν παραστάτες (αυτή της 16ης Οκτωβρίου) σε δύο συμμαθήτριές τους που η τύχη τις «γύρισε την πλάτη»

            Τη διαδικασία της κλήρωσης όπως προαναφέραμε επιμελήθηκε ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Φελεκίδης, ενώ παραβρέθηκε σε αυτή και η κ. Καλεμκερίδου Ελισάβετ (εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου