Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Όλοι μαζί μπορούμε!


ολοι μαζι μπορουμε

να συγκεντρώσουμε φαρμακα για τους συνανθρωπους μας

Κατερίνη, Ιανουάριος 2014

  

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας σε συνεργασία με την Ιερά Μητροπόλη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνα, τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Νομού Πιερίας, το Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, το Φαρμακευτικό Σύλλογο  Πιερίας και με την συνδρομή του Σώματος εθελοντών Σαμαρειτών διασωστών και ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παράρτημα  Κατερίνης και του τμήματος Νοσηλευτικής Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συγκεντρώνουν Φάρμακα (για κάθε είδους ασθένεια, υγειονομικό υλικό, πάγιο εξοπλισμό αναπήρων) προκειμένου να διατεθούν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Νοσοκομείου Κατερίνης και σε   Κοινωνικά Φαρμακεία της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για δωρεάν χορήγηση σε συνανθρώπους που δεν έχουν την δυνατότητα να τα αγοράσουν.


Στις δύσκολες αυτές στιγμές της ζωής μας, οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας, σε όλους εκείνους τους περήφανους ανθρώπους που δυστυχώς ταλαιπωρούνται από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια.

Καλούμε λοιπόν όλους εσάς που διαχρονικά είστε συνοδοιπόροι κάθε προσπάθεια στήριξης ευπαθών ομάδων, να συμβάλλετε και σε αυτή τη νέα προσπάθεια, γνωρίζοντας παράλληλα ότι το κάθε φάρμακο που θα συγκεντρωθεί μπορεί να σώσει τη ζωή κάποιου.


Η συγκέντρωση των φαρμάκων θα γίνεται καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τις 14:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, 1ος όροφος, γραφείο 100 (τηλ. 2351351287)  μέχρι και την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ & ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
α/θμια & β/θμια εκπαιδευση π.ε. ΠΙΕΡΙΑΣ
 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ελληνικοσ ερυθροσ σταυροσ κατερινησ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου